И втори епизод на трети сезон на Ергенът бе излъчен и вече

...
И втори епизод на трети сезон на Ергенът бе излъчен и вече
Коментари Харесай

Шегите, които Ергенът 3 предизвика

И втори епизод на трети сезон на  " Ергенът " бе излъчен и към този момент знаем кои са всички участнички, които ще се борят за сърцето на Александър Младенов.
 Стартът на Ергенът 3 и първите 13 - битката за сърцето на Алек Младенов стартира
Пожарникарка, шампионка по плуване и екзотични хубавици - кои сграбчиха сърцето на " Ергенът " още от началото

Стана горещо още от първите минути

На самия старт даже видяхме как Гълъбина се оказа първата дама, на която ѝ се наложи да напусне предаването. Магдалена пък се оказа първата, която получи специфичната " Роза от пръв взор ".

Тепърва следва да разберем по какъв начин ще протичат връзките както сред девойките в имението, по този начин и тези сред тях и Ергенът. Но първите два епизода дадоха мотив за смешки и мемета на хората в обществените мрежи.

Така да вземем за пример виждаме няколко разнообразни фотоси без подтекст, които разказват първи епизод на трети сезон. А по-късно пък виждаме задявка с Барбара, която съобщи, че тренира битка. В къс фрагмент от кеча виждаме по какъв начин жена съумява да тръшне мъж на кръга, а към видеото е написано: " Барбара, запознавайки се с Алек ".

Закачка има и с появяването на Теа, която откакто слезе от колата, с цел да се запознае с Младенов, мина през много обилна пиротехника.

Хората се присмиват и на реакциите на Александър Младенов към шегите, които участничките споделят. И по-точно неговият смях.
анкета
След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?
Страхотни са, доста ми харесват Не виждам телевизия Удариха дъното Аз си очаквам Big Brother
Страхотни са, доста ми харесват

Не виждам телевизия

Удариха дъното

Аз си очаквам Big Brother
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР